ŠTAMPA NA PVC FOLIJI

Štampa na PVC foliji podrazumeva štampu grafičkog rešenja na samolepljive folije. Nakon štampe folije se mogu aplicirati na različite površine i predmete. Kada su ravne površine u pitanju koriste se za brendiranje lokala, odnosno na njihova stakla, zidove, podove ili reklame. Pored lokala primenjuju se za brendiranje vozila, odnosno svih vrsta automobila, autobusa, dostavnih vozila. Pvc folije često možemo videti u funkciji fototapete kako ukrašavaju prostorije. Reklamni materijali koji se koriste u prodajnim objektima izbrendirani su PVC folijama.


ŠTAMPA NA PVC FOLIJI I PRIMENA


U zavisnosti od mesta na koje se štampane PVC folije lepe, postoje različite vrste folija. Pune PVC folije za štampu su bele i koriste se za brendiranje ravnih, neprovidnih površina. reklamne folije za stakla su najčešće OWV odnostno rupičaste folije, ali takođe i štampa na providnoj foliji ima odličan efekat.

SAMOLEPLJIVE PVC FOLIIJE

Pune folije mogu biti mat ili sjajne, a najčešće se koriste za brendiranje ravnih i krivih površina koje ne propuštaju svetlost.

RUPIČASTA FOLIJA (OWV)

One Way Vision su rupičaste folije namenjene za brendiranje staklenih površina, odnostno prozora, odnosno izloga objekata

PESKIRNA FOLIJA

Folije koje mogu biti jako efektne kada se zalepe na staklo. Mogu da se štampaju ili seku na oblik, a najčešće ih možemo videti u poslovnim prostorima.

SAMOLEPLJIVE PVC CUT FOLIJE

Jedina PVC folija koja dolazi u gotovoj boji. Grafička rešenja se dobijaju isecanjem oblika ili slova koja se apliciraju na razne površine

PROVIDNE FOLIJE

Transparentna folija se najčešće koristi kao zaštitna folija. Vrlo je efektna kada se odštampa i aplicira na staklene površine ili prozore.

REFLEKTUJUĆE FOLIJE

Primerana primena ove folije je za saobraćajne znakove ali se može iskoristiti i u druge svrhe po potrebi korisnika.


Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme, kao i lično na adresi poslovanja, gde se najbrže razrešavaju sve dileme i sklapaju kvalitetni dogovori.