štampa na ceradi

ŠTAMPA NA CERADI

Štampa na ceradi podrazumeva štampu grafičkog rešenja na različitim vrstama PVC platna, odnosno mesh platna ili pvc banner-a. Ova vrsta reklamne štampe ima veliku primenu zbog različitih mogućnosti upotrebe. Zbog svoje otpornosti na vremenske uticaje, cerade možemo videti na mestima kao što su gradilišta, sportski tereni, ograde, različite konstrukcije, zidovi…


ŠTAMPA NA CERADI I NJENA PRIMENA


Digitalna štampa felikih formata obuhvata i segment štampe na ceradi. Ova vrsta materijala nema ograničenja u dimenzijama jer se materijal može spojiti različitim procesima u doradi. U zavisnosti od vremenskih uslova, odnosno mesta na kom se reklama nalazi, postoje dve vrste materijala za štampu.

stampa na ceradi - reklamni baneri

REKLAMNI BANERI

PVC Baneri – namenjeni za postavku na zidove, ograde, različite konstrukcije koje se nalaze na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Odlično upijaju boju pa je svaka štampa na ovom materijalu u fotokvalitetu.

stampa na ceradi - rupičaste cerade

MESH PLATNO (RUPIČASTE CERADE)

Mesh platno ili rupičasta cerada je namenjana za mesta na kojima su mogući jaki udari vetrova. Njena rupičasta struktura omogučava protok vazduha tako da je pogodna za velike fasadne površine ili ograde.


Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim štamparskim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme, kao i lično na adresi poslovanja, gde se najbrže razrešavaju sve dileme i sklapaju kvalitetni dogovori.