cutter folije, folije za secenje, folije za brendiranje, samolepljive folije

CUTTER FOLIJE

CUTTER FOLIJE

Cutter folije su samolepljive PVC folije koje se ne štampaju. Danas cutter folije možemo naću skoro u svim bojama i mnogobrojnim dezenima.

Cut (kater) folije su jedne od najzastupljenijih materijala za reklamiranje kada je offline marketing u pitanju. Zbog svoje postojanosti i primene, savršen su odabir za dugoročna rešenja. Najčešće se koriste za brendiranje objekata kada je potrebno isticanje logotipa, različitih natpisa i obaveštenja. Profesialno brendiranje vozila se radi baš ovim folijama. Često se koriste za izradu šablona za farbanje i sličnih potreba.

Grafička rešenja se dobijaju kombinovanje oblika isečene folije. Dizajn i priprema za ovu vrstu folija je specifična jer se ove folije isecaju na CNC mašinam odnosu cutter-u. Najčešće su to slova i logotipi, a za ozbiljnija rešenja različiti oblici.

Samolepljive cutter folije se mogu zalepiti na sve glatke površine. Odlično prijanjaju na metal, plastiku, staklo, pločice, pleksiglas… U ponudi imamo i fleksibilne folije koje se mogu zalepiti na ceradu.

CUTTER FOLIJE NA DELU

CUTTER FOLIJE OD IDEJE DO REALIZCIJE

KREATIVNA REŠENJA

Ako nemate ideju, tu smo da vam pomognemo da zajednički dođemo do najboljeg rešenja koje će vaš brend ili poslovanje uzdići iznad konkurencije.

DIZAJN

Ako nemate dizajn, tu smo da vam pomognemo i u ovom segmentu. Vašu ideju pretočićemo u stvarnost kroz dizajn i pripremu za štampu.

MONTAŽA NA TERENU

Montažu na terenu će mo odraditi brzo i kvalitetno bez obzira jel se radi o bilbordu, lepljenju izloga, brendiranje vozila, i drugim vrstama aplikacija.

mesh platno - duga motiv

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim štamparskim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme, kao i lično na adresi poslovanja, gde se najbrže razrešavaju sve dileme i sklapaju kvalitetni dogovori.