stampa na slikarskom platnu - canvas platno

ŠTAMPA NA SLIKARSKOM PLATNU

ŠTAMPA NA SLIKARSKOM PLATNU
(CANVAS PLATNO)

Slikarsko platno je oduvek imalo visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na pamučnom platnu platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napredku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Platno koje koristimo, koriste i slikari. Kompeltan proizvod je ekološki jer je platno pamučno, a boje na EPSON mašinama ekološke.

Slike na kanvasu, postavljamo na originalnom blind ramu.

Željenu sliku možete pronaći na internetu, ili je dizajnirati u nekom od grafičkih programa, a naš dizajnerski tim će uraditi sve ostalo kako bi krajnji proizvod bio vrhunskog kvaliteta.

ŠTAMPA NA SLIKARSKOM PLATNU U RAZNIM ENTERIJERIMA

mesh platno - duga motiv

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim štamparskim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme, kao i lično na adresi poslovanja, gde se najbrže razrešavaju sve dileme i sklapaju kvalitetni dogovori.