rupičaste folije za izloge owv folije

RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLA

RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLA ONE WAY VISION

Rupičasta folija za stakla su samolepljive PVC nalepnice namenjene isključivo za staklene površine. Stručan naziv za ove folije je One Way Vision. Njihova perforirana struktura omogućava prozirnost. Propuštaju svetlost dok je reklama potpuno vidljiva.

OWV folije se najčešće koriste za izloge. Popularne su i kod brendiranja vozila kada je potrebno prekriti prozore automobila ili autobusa. Najčešća upotreba OWV folija je u prizemnim lokalima kada je potrebno „sakriti se“ od očiju prolaznika.

Ova vrsta folija je odličan marketinški alat. Njena osnovna funkcija je da prenese poruku brenda ili istakne reklamu, odnosno promociju. Ovom vrstom brendiranja omogućavamo iskorišćenje staklenih površina na više načina. Smanju je se UV zračenje , ističe se reklama, nije potrebno pranje prozora i smanjuje se zagrevanje porostrija u letnjim periodima.

One Way Vision folije nemaju ograničenja u dimenzijama. Mogu da se neprimetno nastavi do željene dimenzije prilikom montaže na terenu. Vodootporne su i UV stabilne.

rupičaste folije za stakla

RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLA NA DELU

RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLA OD IDEJE DO REALIZCIJE

KREATIVNA REŠENJA

Ako nemate ideju, tu smo da vam pomognemo da zajednički dođemo do najboljeg rešenja koje će vaš brend ili poslovanje uzdići iznad konkurencije.

DIZAJN

Ako nemate dizajn, tu smo da vam pomognemo i u ovom segmentu. Vašu ideju pretočićemo u stvarnost kroz dizajn i pripremu za štampu.

MONTAŽA NA TERENU

Montažu na terenu će mo odraditi brzo i kvalitetno bez obzira jel se radi o bilbordu, lepljenju izloga, brendiranje vozila, i drugim vrstama aplikacija.

mesh platno - duga motiv

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim štamparskim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme, kao i lično na adresi poslovanja, gde se najbrže razrešavaju sve dileme i sklapaju kvalitetni dogovori.