PROVIDNE FOLIJE

PROVIDNE FOLIJE

Providne folije su samolepljive PVC folije koje se najčešće koriste kao pomoćne folije. Potpuno su transparentne i mogu biti u mat ili sjajnoj varijanti. Njihova osnovna svrha je zaštita štampe jer se lepe sistemom laminacije na štampene PVC folije i tako štite boju.

Providne folije mogu biti različitih debljina, sastava i strukture. Postoje providne folije za zaštitu auto grafike i one su UV stabilne i rastegljive. Podne grafike se zaštićuju posebnom folijom koja nije klizava i otporna je na habanje.

Samolepljive transparentne folije se mogu štampati i tako aplicirati. Najčešća primena štampanih providnih folija je na staklenim površinama. Kada je potrebno brendiranje unutrašnje strane izloga ove folije se nezamenljive.

Transparentne folije su primenljive i kod brendiranje vozila kada želimo da zadržimo i zaštitimo boju na kolima. Danas se ove folije često koriste i kao zaštitne folije za automobile, nameštaj, mermerne površine i sll.

PROVIDNE FOLIJE NA DELU

PROVIDNE OD IDEJE DO REALIZCIJE

KREATIVNA REŠENJA

Ako nemate ideju, tu smo da vam pomognemo da zajednički dođemo do najboljeg rešenja koje će vaš brend ili poslovanje uzdići iznad konkurencije.

DIZAJN

Ako nemate dizajn, tu smo da vam pomognemo i u ovom segmentu. Vašu ideju pretočićemo u stvarnost kroz dizajn i pripremu za štampu.

MONTAŽA NA TERENU

Montažu na terenu će mo odraditi brzo i kvalitetno bez obzira jel se radi o bilbordu, lepljenju izloga, brendiranje vozila, i drugim vrstama aplikacija.

mesh platno - duga motiv

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim štamparskim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme, kao i lično na adresi poslovanja, gde se najbrže razrešavaju sve dileme i sklapaju kvalitetni dogovori.