štampa velikih formata

ŠTAMPA VELIKIH
FORMATA

Štampa velikih formata je vrsta digitalne štampe sa neograničenim mogućnostima. Ova tehnika se koristi za štampu velikih slika i reklama na različitim materijalima, kao što su plakati, baneri, folije… Ova vrsta štampe se obično koristi za promociju proizvoda ili usluga na većim površinama u zatvorenim i na otvorenim prostorima. Mašine poslednje generacije brenda EPSON omogućavaju veliku brzinu izrade i vrhunski kvalitet otiska uz pomoć ekoloških boja koje su bezbedne i prijatne za okolinu. Garantovan kvalite štampe, jasne i živopisne boje će sigurno privući pažnju potencijalnih kupava i ispromovisati proizvod ili uslugu na najefikasniji način.


PRIMERI ŠTAMPA VELIKIH FORMATA?


Proizvodi koji nastaju na mašinama za štampu velikih formata se nalaze svuda oko nas jer se uglavnom koriste u reklamne svrhe. Brendirani objekti i lokali pored kojih svakodnevno prolazimo, intresantni reklamni bilbordi, zanimljivi brendirani automobili, kamioni ili autobusi koji prolaze pored nas, baneri na ogradama stovarišta, posteri i plakati koji pozivaju na koncerte i manifestacije, pa čak i reprodukcije slika koje krase hotele i domove izrađeni su ovim načinom štampe.

ŠTAMPA VELIKIH FORMATA ZA SPOLJA I UNUTRA


Posebnu pažnju smo posvetili ekologiji i iz tog razloga štampamo na poslednjim generacijama EPSON SureColor ploterima sa originalnim, sertifikovanim ekološkim bojama. Kvalitet štampe i postojanost boja se ne dovodi u pitanje kada proizvod nije izložen direktnom sunčevom zračenju. U specifičnim agresivnijim uslovima koriste se različiti načini zaštite štampe kao što je laminacija specijalnim zaštitnim folijama ili zaštitnim lakovima.

ŠTAMPA VELIKIH FORMATA CENA I IZRADA


Cena štampe se najčešće obračunava po kvadratu ali mnogobrojni faktori kao što je količina, vrsta materijala na kom se štampa, dimenzija otiska, vrsta dorade ili montaže i slično utiču na cenu krajnjeg proizvoda. Iz tog razloga proporučujemo da nas kontaktirate telefonom kako bi napravili najbolju kombinaciju cene, kvaliteta i roka izrade.