mesh platno

MESH PLATNO

MESH PLATNO
(RUPIČASTE CERADE)

Štampano mesh platno je najpoznatiji vid reklamiranja kada su u pitanju velike površine na otvorenim prostorima. Na fasadne zidove solitera, visoke žičane ograde terena ili mesta sa jakim udarima vetra jedino mogu da se postave rupičaste cerade.

Štampane PVC rupičaste cerade u obliku banera su jako otporne na vremenske nepogode i kao takve su odličan izbor u prezentovanju reklama. Najčešće se koriste za velike površine zidova, ograda, različitih konstrukcija i pregrada.

Ova vrsta materijala može da se spaja, tako da ne postoje ograničenja u dimenzijama. Glatka površina i čvrstaća omogućavaju štampu u fotokvalitetu ali i dugotrajnost i postojanost.

Reklamne PVC rupičaste cerade po svojim obodima ima riglice koje omogućavaju lakušu montažu na terenu. Najčešći načini postavke su šravljenje ili zatezanje sajlama, vezicama ili elastičnim kanapima. Pogodne su i za razapinjanje između dva stuba.

mesh platno - rupičasta cerada

MESH PLATNO NA DELU

MESH PLATNO OD IDEJE DO REALIZCIJE

reklamni baneri - idejna rešenja

KREATIVNA REŠENJA

Ako nemate ideju, tu smo da vam pomognemo da zajednički dođemo do najboljeg rešenja koje će vaš brend ili poslovanje uzdići iznad konkurencije.

reklamni baneri - dizajnerska rešenja

DIZAJN

Ako nemate dizajn, tu smo da vam pomognemo i u ovom segmentu. Vašu ideju pretočićemo u stvarnost kroz dizajn i pripremu za štampu.

reklamni baneri - montaža na terenu

MONTAŽA NA TERENU

Montažu na terenu će mo odraditi brzo i kvalitetno bez obzira jel se radi o bilbordu, lepljenju izloga, brendiranje vozila, i drugim vrstama aplikacija.

mesh platno - duga motiv

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim štamparskim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme, kao i lično na adresi poslovanja, gde se najbrže razrešavaju sve dileme i sklapaju kvalitetni dogovori.