brendiranje vozila

BRENDIRANJE VOZILA

Brendiranje vozila ili autografika je savršen način da imate pokretnu reklamu. Vašu poruku, ponudu ili uslugu možete predstaviti širokom krugu potencijalnih korisnika. Izbrendirano vozilo se kreće tako da u suštini imate „pokrentni bilbord“. Da bi autoreklama bila efektna potrebno je uklopiti dobro grafičko rešenje sa pravilnim izborom materijala. Brendiranje automobila se vrši digitalnom štampom velikih formata iz rolne u kombinaciji sa livenim cut folijama.

brendiranje vozila, brendiranje automobila, brendiranje putničkih vozila

BRENDIRANJE PUTNIČKIH VOZILA

Auto grafike za brendiranje automobila se izrađuju profesionalno. Izrada je isključivo na originalnoj foliji namenjnoj za brendiranje automobila. Puna štampa, odnosno slike se izrađuju na specijalnoj foliji za autografike. Ispisi, slova, oznake i sve jednobojne grafike se rade sa cut folijom.

Štampa se zaštićuje hladnom laminacijom. Laminacija štiti brending od mehaničkih oštećenja, kamenčića, grana, četki za pranje automobila i sl.

Lepljenje autografika odnosno montaža se može obaviti kod nas ili na licu mesta.

BRENDIRANJE DOSTAVNIH VOZILA

Auto grafike za brendiranje dostavnih vozila, odnostno kamiona i kombija se izrađuju profesionalno. Izrada je isključivo na originalnoj foliji namenjnoj za brendiranje automobila. Puna štampa, odnosno slike se izrađuju na specijalnoj foliji za autografike. Ispisi, slova, oznake i sve jednobojne grafike se rade sa cut folijom.

Štampa se zaštićuje hladnom laminacijom. Laminacija štiti brending od mehaničkih oštećenja, kamenčića, grana, četki za pranje automobila i sl.

Lepljenje autografika odnosno montaža se može se mora zakazati i dogovoriti unapred.

brendiranje vozila, brendiranje autobusa, brendiranje transportnih vozila

BRENDIRANJE TRANSPORTNIH VOZILA

Auto grafike za brendiranje transportnih, odnostno autobusa se izrađuju profesionalno. Izrada je isključivo na originalnoj foliji namenjnoj za brendiranje automobila. Puna štampa, odnosno slike se izrađuju na specijalnoj foliji za autografike. Ispisi, slova, oznake i sve jednobojne grafike se rade sa cut folijom.

Štampana grafika se štiti hladnom laminacijom. To znači da je svaka štampa zaštićena od mehaničkih oštećenja. Ne potrebe za brigom od udara kamenčića, grančica ili čak četki za pranje.

Lepljenje autografika odnosno montaža se mora dogovoriti unapred.

BRENDIRANJE VOZILA KOD NAS

BRENDIRANJE VOZILA OD IDEJE DO REALIZCIJE

KREATIVNA REŠENJA

Ako nemate ideju, tu smo da vam pomognemo da zajednički dođemo do najboljeg rešenja koje će vaš brend ili poslovanje uzdići iznad konkurencije.

DIZAJN

Ako nemate dizajn, tu smo da vam pomognemo i u ovom segmentu. Vašu ideju pretočićemo u stvarnost kroz dizajn i pripremu za štampu.

MONTAŽA NA TERENU

Montažu na terenu će mo odraditi brzo i kvalitetno bez obzira jel se radi o bilbordu, lepljenju izloga, brendiranje vozila, i drugim vrstama aplikacija.

mesh platno - duga motiv

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim štamparskim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme, kao i lično na adresi poslovanja, gde se najbrže razrešavaju sve dileme i sklapaju kvalitetni dogovori.