brendiranje izloga, brendiranje lokala, outdoor brending, indoor brending

BRENDIRANJE IZLOGA I LOKALA

Brendiranje je širok pojam ali u osnovi ima jedan glavni cilj, a to je davanje snage brendu, određenim proizvodima ili uslugama. Brendiranje se zasniva na stvaranju razlike i privlačenju pažnje potrošača ili konzumenata nekog proizvoda ili usluge. U segmentu u kom mi radimo naše usluge brendiranja se zasnivaju na vizuelnoj razlici. Klijentima omogućavamo dizajnersko rešenje koje možemo da proizvedemo na različitim medijima za štampu šriokog formata i postavku brendinga na bilo koje mesto ili predmet bilo da montaža zahteva spoljašnje brendiranje ili unutrašnje brendiranje.

brendiranje izloga, outdoor brending

BRENDIRANJE IZLOGA I LOKALA | OUTDOOR BRENDING

Brendiranje izloga spada u spoljašnje brendiranje lokala ili objekata. Ova vrsta brendiranja je najčešća investicija u podizanju vrednosti kompanije ili brenda. Isticanjem reklame komuniciramo sa prolaznicima, odnosno potencijalnim potrošačima.

Zahvaljujući novim tehnologijama, danas je moguće, bukvalno sve izbrendirati tako da se rešenja ograničavaju samo kreativnošću. Zbog toga nudimo pored usluge montaže i uslugu grafičkog dizajna jer je naše iskustvo u tom segmentu bogato.

Outdoor brending se uglavnom obavlja štampom grafičkih rešenja i njihovom postavkom na zidove, staklene površine, zidove fasada, ograde ali i razne konstrukcije namenjene za reklamiranje.

brendiranje izloga, unutrašnje brendiranje, indoor brendiranje

BRENDIRANJE ENTERIJERA | INDOOR BRENDING

Brendiranje izloga može da se realizuje i iznutra. Specijalnom tehnikom brendiramo izloge sa unutrašnje strane lokala što je u skladu sa zakonom.

Unutrašnej brendiranje je najčešće investicija u podizanju vrednosti kompanije ili brenda kada želimo da iskomuniciramo sa potrošačima ili poslovnim partnerima koji posećuju vaše poslovne ili privatne prostore.

Zahvaljujući novim tehnologijama, danas je moguće skoro svaki element u enterijeru izbrendirati tako da se rešenja ograničavaju samo kreativnošću. Zbog toga nudimo pored usluge montaže i uslugu grafičkog dizajna jer je naše iskustvo u tom segmentu vrlo široko.

Unutrašnje brendiranje se uglavnom obavlja postavljanjem grafičkih rešenja na zidove, staklene površine, podne ili plafonske površine…

BRENDIRANJE IZLOGA I LOKALA | PRIMERI

BRENDIRANJE LOKALA OD IDEJE DO REALIZCIJE

KREATIVNA REŠENJA

Ako nemate ideju, tu smo da vam pomognemo da zajednički dođemo do najboljeg rešenja koje će vaš brend ili poslovanje uzdići iznad konkurencije.

DIZAJN

Ako nemate dizajn, tu smo da vam pomognemo i u ovom segmentu. Vašu ideju pretočićemo u stvarnost kroz dizajn i pripremu za štampu.

MONTAŽA NA TERENU

Montažu na terenu će mo odraditi brzo i kvalitetno bez obzira jel se radi o bilbordu, lepljenju izloga, brendiranje vozila, i drugim vrstama aplikacija.

mesh platno - duga motiv

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim štamparskim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme, kao i lično na adresi poslovanja, gde se najbrže razrešavaju sve dileme i sklapaju kvalitetni dogovori.