PESKIRNA FOLIJA

PESKIRNA FOLIJA

Peskirna folija sa providnim lepkom na bazi akrila. Namenski je dizajnirana da stvori peskirni efekat kada se aplicira na stakla ili ogledala.

Ova vrsta folije nudi odličnu stabilnost i pogodna je za dugoročne aplikacije. Ove vrste nalepnica su UV stabilne i veoma izdržljive.

Mlečna folija za staklo kako je još neki zovu je vrsta folije koja daje vizuelni utisak peščane površine i doprinosi kreativnosti u enerijeru propustajuci svetlost. Svoju primenu ima na staklim izlozima i pregradnim zidovima u “open space” prostorima potpunim ili delimičnim zatvaranjem.

U odnosu na idejno rešenje folija može da se katuje (seče po obliku) na cnc mašini ali postoji i mogućnost digitalne štampe u boji. Isecčena, odštampana folija daje prostoru notu elegancije.

PESKIRNA FOLIJA NA DELU

PESKIRNA FOLIJA OD IDEJE DO REALIZCIJE

KREATIVNA REŠENJA

Ako nemate ideju, tu smo da vam pomognemo da zajednički dođemo do najboljeg rešenja koje će vaš brend ili poslovanje uzdići iznad konkurencije.

DIZAJN

Ako nemate dizajn, tu smo da vam pomognemo i u ovom segmentu. Vašu ideju pretočićemo u stvarnost kroz dizajn i pripremu za štampu.

MONTAŽA NA TERENU

Montažu na terenu će mo odraditi brzo i kvalitetno bez obzira jel se radi o bilbordu, lepljenju izloga, brendiranje vozila, i drugim vrstama aplikacija.

mesh platno - duga motiv

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim štamparskim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme, kao i lično na adresi poslovanja, gde se najbrže razrešavaju sve dileme i sklapaju kvalitetni dogovori.