REFLEKTUJUĆE VOLIJE

REFLEKTUJUĆE FOLIJE

Reflektujuće folije su specijalne dizajnirane folije koje omogućavaju refleksiju kada se svetlo uperi ka njima.

Osnovan primena reflektujućih folija je za obeležavanje znakova ali u zavisnosti od potreba mogu se primeniti i u druge svrhe. Kada su saobraćajni znakovi u pitanju, postoje različita pravila koja diktiraju vrstu folije pa se pre izrade treba dobro raspitati koja je folija odgovarajuća.

Reflektujuće folije se mogu štampati i oblikovati po potrebi. Odlično su rešenje za isticanje važnih informacija. Obeležavanje putokaza, pravaca, staza, ulaza i izlaza na mestima koja nisu dovoljno osvetljena mogu povećati korisničko iskustvo.

Nalepnice od reflektujuće folije su savršene u funkciji „mačijih očiju“, a mogu se zalepiti na bicikle, kolica, automobile i bilo koje površine i predmete koji treba da se primete u mraku ili na putu.

SAMOLEPLJIVE PVC FOLIJE OD IDEJE DO REALIZCIJE

KREATIVNA REŠENJA

Ako nemate ideju, tu smo da vam pomognemo da zajednički dođemo do najboljeg rešenja koje će vaš brend ili poslovanje uzdići iznad konkurencije.

DIZAJN

Ako nemate dizajn, tu smo da vam pomognemo i u ovom segmentu. Vašu ideju pretočićemo u stvarnost kroz dizajn i pripremu za štampu.

MONTAŽA NA TERENU

Montažu na terenu će mo odraditi brzo i kvalitetno bez obzira jel se radi o bilbordu, lepljenju izloga, brendiranje vozila, i drugim vrstama aplikacija.

mesh platno - duga motiv

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim štamparskim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme, kao i lično na adresi poslovanja, gde se najbrže razrešavaju sve dileme i sklapaju kvalitetni dogovori.